Wat doet een Meik?

Het afgelopen jaar heb ik gegamed. Gelezen. Getuinierd. Schoongemaakt. Gesport. Gebakken. Stukjes geschreven. Gehaakt. Gebreid. Konijnen geknuffeld. Gewandeld. Gefotografeerd. Opgeruimd. Kinderen begeleid. En hondjes gemaakt. Heel. Veel. Hondjes.

Dat was fijn, maar nu ga ik jullie hulp inroepen. Een soort joker inzetten, maar dan anders (want ik heb een tyfushekel aan spelletjes. En programma’s. En tv in het algemeen, eigenlijk).

Als jullie aan mij denken, wat zien jullie mij dan doen? Behalve dus lezen, gamen, breien, konijnen knuffelen, hondjes maken, etc. – want dat kan ik heel goed zelf al.

Concentratie! Neem een Meik in gedachten. Waar zou die nou op haar plek zijn? Wat voor werk zou ze doen?

Vrije associatie, het hoeft niet realistisch te zijn, dat komt later wel. Maar zelf weet ik het even niet meer, en ik wil graag weer iets gaan DOEN.

En dan bedoel ik dus niet 4 dagen per week me helemaal over de kop werken op een kantoor, met onhaalbare deadlines en op gezette tijden een of andere vage training om aan mezelf en het team te werken. Been there, done that, got the *kuch* time out.

Wie biedt?

 

Hondjes van Meik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.