Van voor naar achter, van links naar rechts

Ik werd vanochtend wakker en alles draaide.

Oooooh, hoor ik jullie denken. Ze had zeker weer teveel gezopen! (Ik ken mijn reputatie – het Beest uit Bourgondië, that’s me.) Maar dat was het niet! Zoiets krijg je niet van 1 glaasje rosé, ik weet het zeker.

Alleen… wat was het dan wel? Dat je probeert op te staan en het kan eigenlijk niet? Omdat je dan bijna over je nek gaat? En omdat je voor je gevoel totaal naar links overhelt? Dat is toch raar? Ik kan yoga-strek-houdingen als de beste, naar links én naar rechts, maar dit was overdreven. Een soort 80-jarige met een bochel, maar dan naar opzij. Niet oké.

Inmiddels ben ik er weer een beetje. Ik geloof zelfs dat ik weer recht loop, maar ik durf nog even niet te fietsen, en ik ben extreem blij dat ik mijn rijles vanochtend heb afgezegd (sorry Annemieke!), want dat zou wel een héél aangepaste rijles zijn geweest. Iemand een idee? Moet ik me zorgen gaan maken? (En nou niet allemaal massaal jaaaaaaaaa roepen…)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.