Schijtkonijn – ik bedoel: hoera! Vakantie!

Herfstvakantie is:

– dat schijtkonijn wéér uit de kruidentuin vissen, en weer, en weer, en weer, ondanks het inmiddels Bijlmerbajes-waardige hekwerk. Dan maar opsluiten in hok – totdat het als een echte crimineel, met medewerking van konijnenmaat De Pluizige Handlanger, weet te ontsnappen en hop, zo de weer kruidentuin in springt. En dan klagen dat die diarree maar niet over gaat! Uh huh.

– je hele Facebookpagina afzoeken naar het recept voor die gemberkoekjes. Gisteren nog gezien, nu onvindbaar. Grrr.

– denken aan Insanity vanwege dat toch wel hoge getal op de weegschaal bij weegactie met en zonder konijn zojuist. Maar ook beetje duizelig en niet lekker zijn (ligt dat soms aan het jaargetijde?!) dus verder dan denken komt het waarschijnlijk niet.

– kibbelende kindertjes die samen een racebaan bouwen op de computer. Wat is er gebeurd met de realtime racebaan? Denken aan Project Haal De Kist Met Racebaan Onder de Trap Vandaan. Misschien. Kan bijna niet zonder Project Laten We Die Hoek Eens Helemaal Uitmesten. Hmph.

– vinden dat je straks bij ritje naar bieb en ritje naar dierenarts vanwege schijtkonijn (maat is vol) en konijn dat nog ingeënt moet OOK buiten bent geweest.

– Project Wij Gaan Naar Het Zwembad gewoon uitstellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.