Roedelmethode 9

Moeilijk. Dat vind ik het. We zijn nu ruim een maand aan het roedelen. Ik wéét dat het tijd nodig heeft. Rome is ook niet in een dag gebouwd. Ik WEET dat. En toch slaat de wanhoop toe. Want Momo blijft zo lastig. Hij valt erger dan ooit uit naar honden op straat. Hij laat zich vaak niet ontspannen aaien.

Ik stuur mails richting Vijlen. Ik bel met Arjen. Ik word gerustgesteld. Het hoort zo. Hij is aan het checken, er is een proces bezig. Hij zal echt niet van de ene op de andere dag veranderen, maar er is iets gaande en dat is GOED.

De ene dag ben ik daarmee geholpen. De volgende dag zakt de moed me weer in de schoenen. Vier honden tijdens ons korte uitlaatrondje zojuist. Vier keer een grommende kluwen hond aan mijn lijn. Zie maar eens ontspannen en zelfverzekerd te blijven dan. Zie maar eens niet te reageren. Ik ben een mens, geen machine. Ik voel dingen die ik niet zo maar kan uitschakelen.

Ik geef niet op. Echt niet. Ik heb hiervoor gekozen en ik GA het tot een goed einde brengen. Maar ik baal er wel stevig van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.