$#%&# musical

Jongens! Het schijnt dat ik helderziend ben. Ik wist dat ook niet, maar voor de prepuber was het duidelijk geen verrassing. “Ja hallo, waar is die kleerhanger dan, ik ben al laat,” snauwde het vanochtend om 08:20 uur. Kleerhanger? Kleerhanger? Welke kleerhanger? Wie, wat waar? “Ja, dat wéét je toch wel! Voor de musical!”

Ahhh, de musical. Dat fabelachtig leuke project dat in geen enkele groep 8 mag ontbreken. Laat ik één ding even heel duidelijk maken: ik weet helemaal NIKS over de musical. Niets, niente, noppes. Ik had het graag wíllen weten, dat wel. Ik had ook best leuk een steentje willen bijdragen. Maar veel verder dan het geblafte “ik moet een oude-mannenjurk hebben” kwamen we hier niet. Sir, yes sir!

Wel eens geprobeerd, googlen op oude-mannenjurk? Je komt van alles tegen, maar jurken, ho maar. Via allerlei omwegen uiteindelijk aan het onderkleed van Sinterklaas kunnen komen (waarvoor eeuwig dank!), beeldschoon, al zeg ik het zelf. “Ja hallo, maar dát ga ik dus ECHT niet aandoen.”

Weet je wat, puber? Neem jij die kleerhanger, stop hem ergens waar de zon niet schijnt en ga lekker in je onderbroek oude man staan te zijn op dat podium. Wie weet kun je je verschuilen achter de stok die ongetwijfeld ook tot je attributen behoort. Of nee, weet je wat nog leuker is? We doen gewoon een héle lange baard! Van wattenbolletjes! Die jij zelf dit weekend in elkaar gaat lijmen!

KNAL. Weer een scheur in de muur erbij. Sorry, buren. Maar om 8:25 uur zijn jullie best wel al wakker, toch?

Ja, ik weet het zeker. Ik ga de avond van mijn leven hebben. Als iemand nou ook nog even de precieze datum en de aanvangstijd kan bevestigen, dan ben ík er in ieder geval helemaal klaar voor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.