Echt niet

Zei ik nou dat hij zindelijk was? Hahahaha. Ja. Dat was dan een tijdelijke, 5-daagse bevlieging. Vandaag heeft het alweer 1x binnen geplast en 2x op de mat gepoept. Zo jammer. Het was ook wel een beetje ongeloofwaardig, hè. Welke hond is er nou zindelijk met 10 weken. Geen een!

Sowieso is hij vandaag om achter het behang te plakken. Ik ben van ongeveer 9-11 bezig geweest om hem onder zeil te krijgen. Met een lekkere Kong in de bench? Schreeuwen. Even kort wandelen (je weet nooit of er nog iets uit moet) en weer in de bench? Schreeuwen. Gestoord werd ik ervan! Uiteindelijk maar weer ouderwets ernaast gaan zitten tot hij sliep, en toen is hij ook ruim 2 uur onder zeil geweest. Om daarna weer lekker door te klieren. Leuk toch, een hond? Nou, soms even niet hoor.

Gelukkig ging onze ‘lange’ wandeling tussen de middag wel heel goed. Heel veel lekkere hondenworst en de clicker mee, en ik had een voorbeeldig hondje ineens. Click voor reageren op zijn naam, click voor naar me kijken, click voor zit en blijf, click voor hier, het ging echt allemaal heel goed. Dus er is echt nog wel hoop. Maar af en toe… af en toe wil ik hem aan zijn kleine krulstaartje de tuin in slingeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.