Dagboek van een hond – 7

In de aanloop naar 2 dagen Roedelmethode houd ik een dagboekje bij over Momo. 16 maanden oud. Draak Hond. Stabij-kruising. Onrustig. Snel geprikkeld. Blaft en gromt naar soortgenoten en auto's. Kan niet alleen zijn. Gaat ervandoor als hij los loopt. Had ik al gezegd dat het een draak was?  

Ochtendwandeling: onrustig. Ochtendspits: blafferig. Vanaf 8:30 in bench met doek erover. Geslapen tot 10:10.

Wandeling zojuist: redelijk. Geblaft naar dezelfde hond als gisteren. Baas kon er wel om lachen en groette mij vriendelijk. Is ook wel eens fijn! Draak kort gehouden tussen mijn benen en resoluut meegenomen.

Ben me aan het verdiepen in CBD-olie. Lees er goede verhalen over – mits van goede kwaliteit. Kan het allicht eens proberen. Neem ik zelf ook wat druppeltjes. 😉

Nog 1 week tot de Roedelmethode in de praktijk!

Van 11:00-12:00 Moom als experiment een beetje laten rondlummelen. Hij wilde duidelijk slapen, maar koos dan weer eens die plek, dan weer eens die. Dus zelf een rustige plek opzoeken en daar blijven kan hij nog niet. Wel prinsheerlijk in de zon gelegen. 🙂 Om 12 uur met zachte hand naar de bench gedirigeerd. Doek erover, lekker rustig slapen.

Geslapen tot 14:00. Middagwandeling was rustig. Aangezien Pieter en ik om 16:00 u ergens moesten zijn, na het wandelen flink laten snuffelen met behulp van de snuffelmat en ergens voor 15:30 naar de bench gestuurd. Nauwelijks gepiept toen we weggingen (aldus Nynke, die thuisbleef) en geslapen tot 16:35.

‘s Avonds geen bijzonderheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.