Anders

Nou, die hondjes waar ik het in mijn vorige bericht over had… erg schattig hoor, zijn op bezoek geweest, maar het klopte van geen kant. Mama hond was dezelfde hond die eerder dit jaar ook al gedekt was, het verhaal van mevrouw de eigenaresse rammelde aan alle kanten, en er was geen liefde voor de beesten te ontdekken, alleen maar handelsgeest. Er werd uiteindelijk ook maar 1 veel te klein pupje geboren, en dat was (verrassing) al aan iemand anders beloofd. Ben bijna blij toe, achteraf.

Het kleine kansje dat ik maakte op een echt Markiesje van iemand die de vereniging de rug had toegekeerd en zijn pups liever op zijn manier aan een goed thuis hielp was na gisteren ook verkeken, want er werden er vier geboren, en ik was… nummer vijf op de lijst. Natuurlijk!

Heb je nog de lookalikes op Marktplaats, waar ook zo ongeveer om gevochten wordt. Zitten meestal in Friesland of Twente of zo, en als je niet meteen kan komen kijken dan ben je eigenlijk al te laat.

Om gek van te worden. En dan wil je alleen maar een hond aanschaffen! Ik moet eerlijk bekennen dat ik even helemaal klaar ben met het hele Markiesjes- en rashondengebeuren.

En toen kwam ik op Facebook een beestje tegen. Een rescue-hondje uit Kreta. En hoewel ik toch echt een beetje was teruggekomen van het hondje-uit-het-buitenland, na mijn obsessie met het hondje uit Bulgarije eerder dit jaar, is deze wel heel erg moeilijk te weerstaan. Bijna vijf maanden oud, sinds 5 weken in Nederland in een opvanggezin in Amsterdam (!). Op Kreta met ongeveer twee maanden gevonden samen met mama en broertjes en zusjes en thuis opgevangen. Dus al veel meer aan mensen gewend. Omringd met liefde, en pas toegewezen aan een nieuwe eigenaar na een strenge selectie inclusief huisbezoek. Tja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.